Refund and Returns Policy

Optiuni de plata?

Optiunea de plata este doar plata cu cardul de credit.

Cum se face livrarea?

Livrarea se poate face pe teritoriul Romaniei prin firma de curierat Sameday si costa 25 ron indiferent de adresa, urmand ca in 2-5 zile lucratoare sa intrati in posesia comenzii.


Timp de livrare:

Comenzile produselor aflate pe stoc, plasate de luni pana vineri  (cu exceptia zilelor de sarbatori legale) vor fi predate curierului in urmatoare zi lucratoare.
Comenzile produselor ce nu se afla in stoc si sunt lucrate pe comanda vor fi procesate si predate curierului in maxim 5 zile lucratoare.

Returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa returneze, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Returul se poate solicita telefonic sau direct pe site la arhiva comenzilor tale. Taxele de expediere , precum si alte taxe suplimentare nu sunt rambursabile.

CONFORM OUG 34/2014 , sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:
a) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;
b) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid, cu conditia ca acesta sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si neutilizat). Nu ai posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea SC MEDLINE MEDICAL SUPPLIES SRL

Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar sau posta, optiunea cumparatorului ni se va comunica telefonic. Odata ce produsul este inspectat si considerat a fi un defect din fabrica, costul de expediere va fi rambursat in cont.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

COME BACK AGAIN!

You must be over 18 to see our website

ARE YOU OVER 18 YEARS OLD?